Πάτμος Ηλιοβασίλεμα

Τα καλύτερα σημεία για να θαυμάσετε τη δύση του ήλιου στην Πάτμο

Σε όποιο μέρος και να βρίσκεται ο ταξιδιώτης το ηλιοβασίλεμα είναι μαγευτική εμπειρία , στην Πάτμο έχει ένα λόγο παραπάνω να αναζητήσει τα καλύτερα μέρη που μπορεί να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα καθώς οι αποστάσεις είναι μικρές και μπορεί να βρεθεί κανείς από το ένα μέρος στο άλλο γρήγορα. Προφανώς τα ωραία ηλιοβασιλέματα είναι πρώτα από όλα στις παραλίες που έχουν δυτικό προσανατολισμό και αυτές στην Πάτμο είναι αρκετές.

Πάτμος Ηλιοβασίλεμα

Η πιο κοντινή στο κέντρο του νησιού είναι ο Χόχλακας που βρίσκεται ακριβώς στην πλάτη της Σκάλας σε μερικές δεκάδες μέτρα απόσταση, ενώ ακριβώς στην πίσω πλευρά της μαρίνας βρίσκεται η περιοχή του Μέρικα που μπορείτε από τις παραλίες του πάλι να απολαύσετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα. Στην ίδια περιοχή έχετε μια πανοραμική θέα σε ένα μικρό πέταλο που κάνει ο δρόμος Σκάλας - Κάμπου που μάλιστα υπάρχουν και παγκάκια για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Πάτμος Ηλιοβασίλεμα

Συνεχίζοντας προς τον Κάμπο αριστερά σας θα δείτε μια ταμπέλα για τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία Λεύκες. Εκεί τα ηλιοβασιλέματα είναι μαγευτικά, όπως μαγευτικά είναι και από την περιοχή των Μύλων στην Χώρα της Πάτμου. Το ίδιο υπέροχα είναι στην πίσω πλευρά της Χώρας σε αρκετά σημεία. Δεν θέλει ρώτημα βέβαια ότι οπουδήποτε ψηλά, στον προφήτη Ηλία, ή στον Πάνω Κάμπο, έχετε πανοραμική θέα και στο ηλιοβασίλεμα. Ανακαλύψτε το δικό σας αγαπημένο σημείο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα που οι περισσότερες πιθανότητες είναι να το απολαύσετε εντελώς ιδιωτικά.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ - ΠΑΤΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ